نکسترو

ایلان ماسک خریدار تیک تاک نیست

ایلان ماسک خریدار تیک تاک نیست

نکسترو: ایلان ماسک میلیاردر آمریکایی اعلام نمود تمایلی به خرید تیک تاک، اپ چینی اشتراک گذاری ویدئو کوتاه ندارد.



به گزارش نکسترو به نقل از رویترز، این در شرایطی است که آمریکا اهتمام دارد تیک تاک را ملزم به واگذاری کسب وکارش در این کشور یا ممنوعیت آن کند.
این اظهارات ماسک مربوط به اواخر ماه ژانویه است که توسط گروه WELT ( قسمتی از شرکت رسانه آلمانی Axel Springer) در فضای آنلاین منتشر گردید. این رسانه میزبان اجلاسی بود که مدیر ارشد اجرائی تسلا با تماس ویدئویی در کنفرانس آن شرکت کرده بود.
ایلان ماسک یک هفته بعد از آنکه دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا اعلام نمود از خرید اپ چینی توسط وی استقبال می کند، اظهار داشت: من برای خرید تیک تاک پیشنهادی نداده ام. من هیچ برنامه ای برای این ندارم که اگر تیک تاک را داشتم چه می کردم.
او در ادامه افزوده بود از این اپ اشتراک گذاری ویدئو کوتاه استفاده نمی کند و با فرمت آن آشنایی ندارد. ایشان در ادامه افزوده بود: من تمایلی به خرید تیک تاک ندارم، من بطور معمول شرکتها را نمی خرم و به ندرت این کار را انجام می دهم.
به گفته او خرید شبکه اجتماعی توئیتر که حال ایکس نام گرفته به بهای چند میلیارد دلار، غیرمعمول بوده است. ماسک همین طور عنوان کرد: من شرکتها را از پایه می سازم.
دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا دستور اجرائی امضا کرده که اجرای ممنوعیت بر شبکه اجتماعی تیک تاک در این کشور را به تعویق می اندازد. ابتدا قرار بود تیک تاک در صورت عدم واگذاری در آمریکا، از ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ میلادی مسدود شود. اما دونالد ترامپ به بایت دنس شرکت مادر تیک تاک مهلت داد تا اپ را بفروشد.


منبع:

1403/11/22
12:16:21
5.0 / 5
238
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
لینک دوستان نكسترو
سایت نکسترو
nextru.ir - مالکیت معنوی سایت نكسترو متعلق به مالکین آن می باشد