بهبود اثربخشی داروی ضدالتهاب با كمك فناوری نانو محقق شد
یک شرکت فنلاندی در حال انجام کارآزمایی بالینی روی فرمولاسیونی است که در آن از فناوری نانو برای اثربخشی بهتر دارو استفاده می نماید.
به گزارش روز شنبه ایرنا از ستاد فناوری نانو، نانوفورم (Nanoform)، یکی از شرکتهای نوآور دارویی در بخش نانوذرات، اعلام نمود تزریق نانوداروی این شرکت روی نخستین گروه ۱۲ نفره از داوطلبان سالم در مرکز علوم کوتینت ناتینگهام انجام شد.
در این آزمایش انسانی، نانوداروی شرکت نانوفورم که با استفاده از فناوری اختصاصی CESS® این شرکت توسعه یافته، مورد آزمایش قرار می گیرد. انتظار می رود نتایج پیش از آخر سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ مشخص شده باشد.
نانوفورم حالا به تمام اهداف تجاری کوتاه مدت خود برای سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ رسیده است. اهداف تجاری کوتاه مدت این شرکت، علاوه بر آنچه که قبلاً (۲۷ نوامبر) اعلام شده بود، اجرای نخستین پروژه Biologics PoC در سال ۲۰۲۱ است.
در این کارآزمایی بالینی، شرکت نانوفورم رفتار یک فرمولاسیون نانویی خوراکی پیروکسیکام را بررسی می کند که یک داروی ضدالتهاب است. هدف از این مطالعه، پشتیبانی از توسعه فرم های مختلف داروی پیروکسیکام با اثربخشی سریع است، همینطور مقرر است در این مطالعه کاربردهای بالینی فناوری نانوفرمینگ CESS® Nanoform بررسی شود.
نتایج آزمایش های درون تنی و برون تنی شرکت نانوفورم از آن حکایت می کند که با کاهش قابل توجه اندازه ذرات دارو، فناوری نانوفورم CESS® Nanoform می تواند خواص فارماکوکینتیک پیروکسیکام را بهبود بخشد. فراهمی زیستی و حلالیت ضعیف از علل عمده ناکامی در توسعه این دارو بوده است.
پروفسور ادوارد هاگستروم، مدیرعامل نانوفورم اظهار داشت: «اولین تولید داروی نانوفورم برای یک مطالعه بالینی و دُز روی انسان واقعاً نمایانگر دوران هیجان انگیزی برای نانوفورم، مشتریان و صنعت است. با افتخار منتظر نتایج مطالعه پیش از تابستان ۲۰۲۱ هستیم.»
کوچک سازی سیال فوق بحرانی، روشی نوین در مهندسی ذرات دارویی است که در آن تبلور مجدد ذرات با استفاده از دی اکسیدکربن فوق بحرانی و از راه ترمودینامیک کنترل می شود. CESS منحصربه فرد است؛ چون که بیشتر از هر پلتفورم فوق بحرانی رایجی در دسترس می باشد.
تمامی ذراتی که با استفاده از این روش شرکت نانوفورم مورد پردازش قرار گرفته اند، اندازه ای کوچک تر و یک دست تر از ذراتی دارند که با روش های دیگر ساخته شده اند. این روش جدید شرکت نانوفورم قابلیت تولید انبوه و تجاری سازی را دارد.
منبع: نكسترو
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب