نکسترو

همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ایمیدرو برای هوشمندسازی صنایع معدنی

همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ایمیدرو برای هوشمندسازی صنایع معدنی

نکسترو: به گزارش نکسترو، سازمان فناوری اطلاعات ایران و ایمیدرو با امضای توافق نامه ای مشترک، همکاری خویش را برای هوشمندسازی صنایع معدنی و استقرار سامانه های مدیریت انرژی (EMS) شروع کردند.



به گزارش نکسترو به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، این توافق نامه با حضور محمد محسن صدر، رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران و محمد آقاجانلو، رییس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به امضا رسید و در قالب آن «همکاری در استقرار و عملیاتی سازی سامانه های مدیریت انرژی (EMS) در بخش معادن و صنایع معدنی» و «همکاری برای تامین زیرساخت های مورد نیاز برای استقرار و عملیاتی سازی سامانه های EMS» مورد تأکید قرار گرفت.

صنایع معدنی ایران در راه جهانی شدن با فناوری های نوین

در در مراسم امضای این توافق نامه با اشاره به نقش و جایگاه ایمیدرو در صنایع معدنی کشور، اظهار داشت: استفاده از تکنولوژی های جدید، هوش مصنوعی و سیستم های مدیریت انرژی هر یک سهمی به سزایی در بهبود راندمان این بخش خواهد داشت و منجر به کاهش بهای تمام شده خدمات می شود.
معاون وزیر ارتباطات اضافه کرد: لازم است نهایت تلاش خودرا به کار بگیریم تا صنایع معدنی ما نیز در مقیاس جهانی حرف برای گفتن داشته باشند و در این راه، استفاده از تکنولوژی های نوین و های تک بی گمان اثرگذاری قابل توجهی دارد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به اهمیت تامین انرژی و تأکید سران قوا در این عرصه، اظهار داشت: اگر قسمتی از بنگاه های اقتصادی به سامانه EMS متصل شوند و فقط ۱۵ درصد کاهش مصرف انرژی داشته باشند، رقم شایان توجهی صرفه جویی خواهد شد.

همکاری بخش خصوصی و دولتی برای تحقق اهداف هوشمندسازی معادن

حمد آقاجانلو، رییس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) نیز در این مراسم اظهار داشت: صنایع معدنی کشور دارای ظرفیت بالایی هستند و با سرمایه گذاری در صنایع پائین دست این حوزه می توان ارزش افزوده بالایی ایجاد کرد و از بازارهای صادراتی بهره مضاعف گرفت.
معاون وزیر صمت همین طور نقش این رویکرد در اشتغال زایی را یاد شده قرار داد و اضافه کرد: هوشمندسازی زیرساخت ها و استفاده از تکنولوژی های نوین منجر به افزایش راندمان در این صنعت می شود.
وی با تأکید بر نیاز به همکاری با بخش خصوصی در عرصه های معدن و فناوری اطلاعات، اظهار داشت: به لحاظ ذخایر معدنی در کشور در موارد گوناگون رتبه هایی در حد پنجم و هفتم داریم و امیدواریم در بخش صنعت و راندمان نیز با اتکا به دانش روز بتوانیم در مقیاس ذخیره سازی گام برداریم.

1403/12/28
13:04:58
5.0 / 5
62
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
لینک دوستان نكسترو
سایت نکسترو
nextru.ir - مالکیت معنوی سایت نكسترو متعلق به مالکین آن می باشد