نکسترو

راه اندازی مجتمع تخصصی آموزشی کودکان دانستان با حمایت ایرانسل

راه اندازی مجتمع تخصصی آموزشی کودکان دانستان با حمایت ایرانسل

نکسترو: پروژه بازسازی و راه اندازی مجتمع تخصصی آموزشی خردسالان دانستان، با حمایت ایرانسل و همکاری سازمان بهزیستی کشور به بهره برداری رسید.



به گزارش نکسترو به نقل از روابط عمومی ایرانسل، مجتمع «دانستان»، برای آموزش و مهارت آموزی خردسالان کار، توأم با آموزش دیجیتال، با حمایت ایرانسل و همکاری سازمان بهزیستی کشور، اداره کل بهزیستی استان تهران و مدارس خردسالان کار «صبح رویش»، افتتاح شد تا آینده ای روشن تر برای خردسالان در معرض لطمه های اجتماعی رقم خورده و بستر یادگیری برای آنها برقرار شود. مراسم افتتاح این مجتمع، بامداد امروز چهارشنبه ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۳، با حضور دکتر علی ربیعی دستیار اجتماعی رییس جمهوری، دکتر سیدجواد حسینی رییس سازمان بهزیستی کشور، دکتر محمد نصیری مدیرکل بهزیستی استان تهران، مهندس علیرضا رفیعی مدیرعامل ایرانسل، محمدحسن داوودی مدیر بامداد رویش و اهالی رسانه، در مجتمع خدمات بهزیستی ولیعصر، واقع در خیابان طیب در منطقه ۱۵ تهران اجرا شد.
همکاری ایرانسل و بهزیستی با هدف بازسازی، تعمیر، تجهیز و راه اندازی مجتمع آموزشی تخصصی خردسالان کار «دانستان»، بمنظور آموزش به خردسالان کار و با رویکرد هم سویی با تکنولوژی و استفاده بهینه از آن انجام شده است. تمرکز ایرانسل در این پروژه، بر روی بازسازی ساختمان و راه اندازی مرکز آموزش دخترانه و پسرانه در دو شیفت بامداد و پس از ظهر در این مجتمع، با ظرفیت آموزشی برای حدود ۲۵۰ دانش آموز است.
مدیرعامل ایرانسل در این مراسم طی سخنان، با اشاره به اقدامات مسئولیت اجتماعی ایرانسل در عرصه آموزش، تاکید کرد: رویکرد ما در عرصه پایداری کسب وکار و مسئولیت های اجتماعی ایرانسل، تمرکز قابل توجهی بر حوزه آموزش دارد. معتقدیم اگر کشوری مقرر است پیشرفت کند و موفق شود، لازمه آن، دانایی، آموزش و حرفه ای شدن است. بدین سبب ایرانسل، با این نگاه، بخش عمده ای از منابع مسئولیت اجتماعی خودرا در عرصه آموزش متمرکز کرده است.
رفیعی اضافه کرد: در استان سیستان و بلوچستان، پروژه «مدارس درخشان» را در دستور کار داشته ایم و مدارس روستایی را راه اندازی، بازسازی، تجهیز و هوشمندسازی کرده ایم. این اقدامات در استانهای گلستان، لرستان، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد هم با شروع به کار «مدرسه ایرانسل»، انجام شده است.
مدیرعامل ایرانسل تاکید کرد: خوشحالیم که بحث هوشمندسازی و توجه به علوم روز در این مرکز مطرح شده و دنبال می شود. امیدواریم بتوانیم ما هم در این راه همراهتان باشیم و با توجه به این کار تیمی، شاهد ثمره خوبی برای کشور باشیم.
دستیار اجتماعی رییس جمهوری نیز در این مراسم تاکید کرد: اصلی ترین سرمایه گذاری یک نظام، سرمایه گذاری برای آموزش خردسالان است و بازماندگی از تحصیل، خشن ترین ناعدالتی و نابرابری است. هدف گذاری و جهت گیری بر روی آموزش کودکان، از وظایف اصلی دولت ها است و باید به ابعاد مختلف رشد این سنین توجه گردد.
ربیعی با تکیه بر لزوم توجه به تجارب جهانی، با اعلان اینکه هیچ جامعه ای بدون نیروهای آموزش دیده و توانمند، موفق نشده است، اشاره کرد: به شرکت ایرانسل تبریک می گویم، برای اینکه در حوزه مسئولیت اجتماعی، تمرکز خودرا بر حوزه آموزش گذاشته و این نشان دهنده درک بالای ایرانسل از این مفهوم است. این در حالیست که امروزه بودجه های مسئولیت اجتماعی شرکت ها، عموماً تبدیل به ابزاری برای باج دادن به اهرم های فشار شده است؛ اما ایرانسل، به بهترین وجه ممکن، در این راه گام برداشته است.
دستیار اجتماعی رییس جمهوری، بیان کرد: راهکار لطمه اجتماعی، ظرفیتهای اجتماعی است. ما به درمان به چشم امنیتی نگاه می نماییم و فقط روی درد تمرکز می کنیم؛ در صورتیکه باید به نهادهای مدنی توجه ویژه شود که آنها خود درمان لطمه های اجتماعی است.
در ادامه این مراسم، معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی، با اشاره به طرح های تازه افتتاح شده در عرصه حمایت و آموزش کودکان، اظهار داشت: توسعه، پرتکرارترین مسأله در جهان است که توسط سخنرانان مطرح می شود و تعلیم و تربیت، با اهمیت ترین محور توسعه است و در این بین، «بهشت تعلیم و تربیت، تعلیم و تربیت خردسالان است ».
وی اضافه کرد: کودک، حقوق زیادی همچون سلامت، تغذیه و… دارد اما حق آموزش، اساسی ترین حق کودک است و شاهدیم که در مرکز بامداد رویش، زنجیره ای از حقوق کودک درنظر گرفته شده و موضوع آموزش باکیفیت و استاندارد، مورد توجه قرار گرفته است. ما امروزه در دنیا با پدیده فقر آموزش و دسترسی به آموزش برای خردسالان مواجه هستیم، بطوریکه ۲۰ درصد خردسالان دنیا به آموزش دسترسی ندارند که حدودا این میزان در کشور ما هم وجود دارد.
رئیس سازمان بهزیستی ضمن تشکر از اقدامات ایرانسل در راه توسعه آموزشی کشور، تاکید کرد: تفاوت ما انسان ها با یکدیگر در انتخاب هایمان است و شرکت ایرانسل بهترین انتخاب را کرده که تمرکز اصلی خودرا در عرصه مسئولیت اجتماعی، به آموزش مختص کرده است.
مدیرکل بهزیستی استان تهران نیز در این مراسم، با اشاره به پیشینه این مجتمع و ساختمان های آن، بیان کرد: این مجموعه در ابتدا، توسط بنیاد رفاه خانواده و مادر مددکاری ایران تأسیس شده بود و کاربری آن، آموزش مادران و نگهداری خردسالان بود؛ اما برای سالیان متمادی، کاربری این مرکز تغییر نمود و از هدف اصلی مؤسسان اولیه دور شده بود که در نهایت، در اختیار بامداد رویش قرار گرفت تا محلی برای آموزش خردسالان در معرض مخاطره ایجاد شود.
نصیری با اعلان اینکه ایرانسل در احیای این مجتمع، اقدامات مهمی انجام داده است، اظهار داشت: احیای نیت خیر مؤسسان اولیه این مرکز با رویکرد پیشرفت محور، یعنی دو گام جلوتر رفتن. امروز تلاش ما در این پردیس، نگهداری و توانمندسازی کودکان، ورزش، بهداشت، آموزش مهارت ها و… با افق منطقه ای است. اول مهر سال آینده تمام فازهای این مجمتع افتتاح خواهد شد و خدمات ما به خردسالان در معرض لطمه در شهر تهران، بطور کامل به انجام می رسد.
همچنین مدیر بامداد رویش در این مراسم با اشاره به شیوه ایجاد و راه اندازی این مؤسسه، اظهار داشت: مرکز بامداد رویش در سال ۱۳۹۴ از ترکیب افرادی که بصورت داوطلبانه در شیرخوارگاه ها فعالیت می کردند و ما که در کشور مدرسه می ساختیم، شکل گرفت. هم اکنون، ما ۱۸ کارگاه تخصصی داریم و با بوجودآوردن مرکز رشد، توانستیم به این هدف برسیم که خردسالان را بعد از ۱۸ سالگی هم رها نکرده باشیم.
داوودی با اعلان اینکه برای طراحی دانستان، الگوهای آموزشی کشورهای مختلف را بررسی کردیم، اظهار داشت: به جهت اینکه شیوه آموزشی ما متناسب با الگوهای روز دنیا باشد، مدلهای مختلفی را بررسی کردیم و در نهایت شیوه مخصوص آموزش خردسالان را بصورت بومی شده، در مراکز بامداد رویش اجرا کردیم که البته همگی مورد تأیید وزارت آموزش وپرورش است.
مدیر بامداد رویش با اشاره به حمایت های ایرانسل اظهار داشت: از شرکت ایرانسل تشکر می نماییم که همت کردند و در گام بازسازی و تجهیز مدرسه «دانستان» همراه ما بودند. تمرکز مسئولیت اجتماعی ایرانسل بر حوزه آموزش، می تواند الگویی برای تمام شرکت های فعال و دغدغه مند باشد.
مجتمع خدمات بهزیستی ولیعصر تهران، یکی از مراکز بهزیستی در شهر تهران است که در پارک بیسیم، واقع در محله طیب منطقه ۱۵ تهران واقع شده است. باتوجه به لزوم کار اثربخش و ریشه ای برای حل مسئله های اجتماعی، همچون مسئله کار کودکان، این مجموعه در دی ماه ۱۴۰۲، به درخواست و تدبیر سازمان بهزیستی، به بامداد رویش واگذار شده است.
در محله طیب به سبب حجم بالای لطمه های اجتماعی، تعداد قابل توجهی از خردسالان کار و در معرض لطمه وجود دارند که از آموزش مؤثر محرومند. با برگزاری و راه اندازی یک مدرسه ابتدایی دخترانه و پسرانه در دو شیفت بامداد و بعدازظهر، خدمات آموزشی و توانمندسازی مؤثر به این خردسالان ارائه خواهد شد.
مؤسسه نسیم بامداد رویش، از سال ۱۳۹۴ فعالیت خودرا شروع و نخستین مدرسه تخصصی خردسالان کار را راه اندازی نمود تا این خردسالان را در مقابل معضلاتی چون کار کودک، اعتیاد و بزهکاری، به روشی مؤثر آموزش داده و از بازتولید این معضلات پیشگیری کند. مدرسه خردسالان کار بامداد رویش، دارای مجوز مؤسسه غیرتجاری از وزارت آموزش و پرورش، مؤسسه خیریه از وزارت کشور و مؤسسه خیریه از سازمان بهزیستی است.
ایرانسل، نخستین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، قبل از این، در قالب پروژه های سرمایه گذاری اجتماعی شرکتی (CSI) برای ساخت، بازسازی و تجهیز مدارس در مناطق کم برخوردار کشور، آذرماه ۱۴۰۰، دو مدرسه پسرانه و دخترانه را در روستای توحیدآباد خاش در استان سیستان و بلوچستان راه اندازی کرد. همین طور نوسازی و انجام تعمیرات اساسی دو مدرسه در روستای پوله بخش زیلایی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۱ و راه اندازی مدرسه ایرانسل در یاسوج در سال ۱۴۰۲، از دیگر پروژه های مدرسه سازی ایرانسل در مناطق کم برخوردار به شمار می روند.
ایرانسل، پروژه «مدارس درخشان» را نیز در آغاز سال ۱۳۹۸، برای تجهیز مدارس روستایی مناطق کمتر توسعه یافته استان سیستان و بلوچستان، به امکانات ارتباطی و تجهیزات دیجیتال، اجرا کرد.
در همین چارچوب و در پی وقوع سیل ویرانگر فروردین ماه ۱۳۹۸، ایرانسل با هدف رفع موانع آموزشی در مناطق سیل زده استانهای گلستان، لرستان و خوزستان، تعدادی مدرسه را در مناطق سیل زده فوق، راه اندازی و بازسازی کرد. بر این اساس، ایرانسل در مهرماه سال ۱۳۹۸، یک پروژه راه اندازی و دو پروژه بازسازی مدارس را در شهرهای سیل زده پلدختر و معمولان در استان لرستان، افتتاح نمود. همچنین، در مهرماه سال ۱۳۹۹، یک دبیرستان دخترانه در شهر سیل زده «ویس» استان خوزستان توسط ایرانسل افتتاح شد و در مهرماه ۱۴۰۰ نیز، یک دبیرستان پسرانه در شهر سیمین شهر، واقع در شهرستان سیل زده گمیشان در استان گلستان، شروع به کار کرد.
رویکرد ایرانسل در افتتاح این پروژه ها، خصوصاً افتتاح مدارس، نه فقط راه اندازی ساختمان، بلکه توجه به امر آموزش، کیفیت و فراگیری آموزش دیجیتال است. ایرانسل برمبنای راهبرد خود در پروژه مدارس درخشان، با تجهیز مدارس ساخته و بازسازی شده به امکانات دیجیتالی و ارتباطی، بوسیله همکاری با سازمان های مردم نهاد فعال در عرصه آموزش، تقویت کیفیت آموزش این مدارس را پیگیری می کند.


منبع:

1403/12/25
11:16:48
5.0 / 5
84
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
لینک دوستان نكسترو
سایت نکسترو
nextru.ir - مالکیت معنوی سایت نكسترو متعلق به مالکین آن می باشد