انجام آزمایش چرخش توسط تلسکوپ نسل بعدی ناسا
نکسترو: اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا «ناسا» بتازگی بخش مهمی از تلسکوپ فضایی «نانسی رومان» را تحت آزمایش نیرومند «چرخش» قرار داد.
به گزارش گروه علمی ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی اسپیس، این آزمایش که یک رویه استاندارد در مهندسی هوا فضا است، بطور معمول داخل یک سانتریفیوژ بزرگ تقلید کننده شرایط ارتقای گرانشی یک ماموریت فضایی به انجام می رسد. پیش بینی های زیادی درباره ی این تلسکوپ نسل بعدی انجام شده است که نام آن از نام «نانسی گریس رومان» نخستین ستاره شناس ارشد ناسا و «مادر تلسکوپ فضایی هابل» گرفته شده است.
این تلسکوپ که به اختصار تلسکوپ «رومان» خوانده می شود در کنار سایر دستگاه های مشاهداتی و رصدگری مستقر در فضا کار خواهدنمود تا مستقیم سیارات فراخورشیدی و دیسک های تشکیل دهنده سیاره را رصد کند. اینها هم اکنون غیرمستقیم رصد می شوند.
از این تلسکوپ همین طور برای کامل کردن آمارهای مربوط به منظومه های سیاره ای در کهکشان ما و مشخص کردن سوالات ضروری در عرصه انرژی تاریک و اخترفیزیک مادون قرمز استفاده خواهد شد.
نمایی از داخل «مجموعه بشکه ای بیرونی» برای تلسکوپ فضایی «نانسی گریس رومان»
«جولی مک انیری» از دانشمندان ارشد این پروژه اظهار داشت: میدان دید بسیار بزرگتر تلسکوپ رومان خیلی از اجرامی را که تا حالا پنهان مانده آشکار خواهدنمود و از آنجائیکه تابحال رصدخانه ای مانند این برای اسکن کردن کیهان نداشته ایم ممکنست دسته بندی کاملا جدیدی از اشیا و رویدادها را پیدا نماییم.
وی اظهار داشت: تحقیقات فضایی با تلسکوپ رومان گنجینه ارزشمندی از داده ها برای ستاره شناسان فراهم خواهدنمود که می توانند با بررسی و مطالعه در آنها به جستجوهای کیهانی لایتناهی و گشوده ای اقدام نمایند.
منبع: nextru.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب