یك پژوهشگر:
طرح های پژوهشی کاربردی، گسترش یابند
به گزارش نکسترو لرستان پژوهشگر برتر دانشجویی دانشگاه لرستان اظهار داشت: طرح های پژوهشی کاربردی، باید گسترش یابند.
فریبرز فتحی چگنی، اظهار نمود: اجرای طرح های پژوهشی کاربردی و مسئله محور و تهیه مقالات به روز، با همکاری اساتید دانشگاه، موجب انتخاب من بعنوان یکی از پژوهشگران برتر دانشگاه لرستان در سال ۱۴۰۰ شد.
وی اشاره کرد: معتقدم مقاله یا طرح پژوهشی باید از نوع کاربردی باشد و بتواند علاوه بر شناسایی مسائل و مشکلات، راهکارهای پیشنهادی برای رفع اشکال را هم عرضه نماید.
این دانشجوی دکترای مدیریت دولتی اشاره کرد: به نظرم، استاد و دانشجو باید همیشه مشکلات روز جامعه را رصد کنند و برای کاستن از مشکلات، راهکارهای علمی و کاربردی ارائه نمایند.
فتحی چگنی درباره خاصیت های طرح ها و مقالاتش، افزود: ما بر طبق نیازسنجی سازمان های دولتی و شرکت های دانش بنیان، طرح های پژوهشی کاربردی را اجرا کردیم.
وی بیان کرد: بطور مثال، ما، این مشکل را در قالب طرح پژوهشی بررسی می کردیم که علت راندمان پایین در فلان سازمان یا شرکت چیست و بعد، راهکارهای کاربردی علمی را برای رفع اشکال به مدیران سازمان و شرکت، ارائه می کردیم.
این پژوهشگر برتر دانشجویی دانشگاه لرستان افزود: یکی دیگر از اقداماتی که اجرا کردیم مطالعات و تحقیقات مقایسه ای است؛ به این معنا که مشکلات مشابه را در سایر کشورها هم مطالعه می نماییم تا بتوانیم نگاه تطبیقی و جامعی در طرح ها داشته باشیم.
فتحی چگنی اظهار نمود: طرح ها و مقالات، فقط در سطح استان نبوده اند؛ بلکه فراتر از استان و در سطح ملی هم آنها را اجرا کرده ایم.
وی اشاره کرد: فقط شناسایی مشکلات، کافی نیست بلکه در مقالات و طرح های پژوهشی باید راه حل ها برای رفع مشکلات نیز، ارائه شوند.
این دانشجوی دکترای مدیریت دولتی اشاره کرد: نهاد دانشگاه نباید نسبت به مسائل و مشکلات جامعه بی تفاوت باشد بلکه بایستی ارتباط بین دانشگاه با بخش های مختلف جامعه را گسترش داد.
فتحی چگنی افزود: توقع ما این است بیش ازپیش، دانشجویان و اساتیدی که در حوزه های کاربردی و مسئله محور، تحقیقات و پژوهش، اجرا می کنند مورد حمایت و تقدیر، قرار گیرند.
وی بیان کرد: همچنین، بایستی ارتباطات و همکاری بین دانشگاه لرستان و سایر سازمان ها، ادارات و شرکتها را گسترش داد.
پژوهشگر برتر دانشجویی دانشگاه لرستان افزود: باتوجه به شعار سال، نیاز است کارهای دانش بنیان دانشگاهی را هم تقویت کرد که خروجی اینگونه فعالیت ها، اشتغال آفرینی و کارآفرینی باشد.
منبع: nextru.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب