نکسترو

گازهای مشعل میدان نفتی مارون ۶ با فناوری ایرانی جمع آوری شد

گازهای مشعل میدان نفتی مارون ۶ با فناوری ایرانی جمع آوری شد

به گزارش نکسترو یک شرکت دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری وشکوفایی موفق به اجرای «پروژه جمع آوری و افزایش فشار گازهای فلر سایت میدان نفتی مارون ۶» در کشور شد.


به گزارش گروه علم وآموزش ایرنا از روابط عمومی صندوق نوآوری وشکوفایی، مراسم جمع آوری گازهای مشعل مناطق نفت خیز جنوب امروز با حضور مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و مقامات استانی و مهندس محمودیان مدیر نظارت صندوق نوآوری و شکوفایی در محل سایت مارون ۶ برگزار شد.
شرکت دانش بنیان "ساخت تجهیزات گاز تامکار" با حمایت ۳۵ میلیارد تومانی صندوق نوآوری و شکوفایی موفق شد با اجرای فرآیندهایی بروی گاز همراه نفت مشعل سایت میدان نفتی مارون ۶ به فرایند استحصال گاز سبک (گاز طبیعی) و میعانات (خروجی برای پتروشیمی) با افزایش فشار گاز فلر کمک نماید.
در واقع در این طرح یک فرایند افزایش فشار رخ می دهد که بعد از مراحل جداسازی و رطوبت زدایی گاز همراه نفت، به واحدهای پالایشی ارسال می شود. هدف از این طرح پیشگیری از سوزانده شدن گازهای همراه نفت و آلودگی هوا در شهرهای جنوب کشور و استفاده از آنها بعنوان خوراک پتروشیمی و گاز مصرفی شبکه گاز کشور است.
سید عزت اله حجازی، مدیرعامل این شرکت در مورد «پروژه جمع آوری و افزایش فشار گازهای فلر سایت مارون ۶» اظهار داشت: با عنایت به این که روزانه حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون فوت مکعب گاز در کشور سوخته می شود و ایران پس از ترکیه و عراق، از آلوده کننده ترین کشورهای تولیدکننده گازهای فلر است و در کنوانسیون پاریس هم بر مهار گازهای فلر تاکید گردیده است، «پروژه جمع آوری و افزایش فشار گازهای فلر» را در سایت میدان نفتی مارون ۶ اجرا کردیم که این مهم از لحاظ اقتصادی و زیست محیطی در ایران از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
وی، حوزه فناوری این طرح را تجهیزات و مواد پیشرفته نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و محل اجرای آنرا شهر اهواز اعلام نمود و اظهار داشت: این طرح یک فرآیند افزایش فشار است که بعد از مراحل جداسازی و رطوبت زدایی گاز همراه نفت، به واحدهای پالایشی ارسال می شود که در نهایت از سوختن این سرمایه ملی جلوگیری کرده و همینطور منجر به درآمدزایی از محل فروش گاز طبیعی و میعانات خروجی می شود.
حجازی ضمن اشاره به این که «پروژه جمع آوری و افزایش فشار گازهای فلر سایت مارون ۶» ضمن ایجاد اشتغال به لحاظ زیست محیطی هم دارای مزیت های فراوانی است، اضافه کرد: هدف از طرح حاضر، پیشگیری از سوزانده شدن گازهای همراه نفت و آلودگی هوا در شهرهای جنوب کشور و استفاده از آنها بعنوان خوراک پتروشیمی و گاز مصرفی شبکه گاز کشور است.
وی ضمن اشاره به انعقاد قرارداد صادرات به کشور ارمنستان اظهار داشت: این شرکت برای اجرای «پروژه جمع آوری و افزایش فشار گازهای فلر سایت مارون ۶» از دریافت تسهیلات ۳۶ میلیارد تومانی صندوق نوآوری و شکوفایی بهره برده است.


1400/10/07
11:22:10
5.0 / 5
1131
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
سایت نکسترو
nextru.ir - مالکیت معنوی سایت نكسترو متعلق به مالکین آن می باشد