نکسترو

تقدیر از رساله ها و رساله های هوش مصنوعی در مسابقات ربوکاپ

تقدیر از رساله ها و رساله های هوش مصنوعی در مسابقات ربوکاپ

به گزارش نکسترو، معاون فناوری و نوآوری واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: رویداد سکوی پرتاب با مبحث شناسایی و تقدیر از رساله ها و رساله های برتر در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی برگزار می شود.


به گزارش نکسترو به نقل از ایسنا، دکتر داود ثمری؛ دبیر هفدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در حاشیه مراسم شروع به کار این دوره از رقابت ها در جمع خبرنگاران، شناسایی نخبگان رباتیک کشور و جریان سازی علمی و مهارتی در حوزه هوش مصنوعی را از اهداف برگزاری رقابت های ربوکاپ نام برد و اضافه کرد: هم اکنون این رقابت به منظور عرضه ربات هایی با قابلیت تجاری سازی و حمایت بخش صنعت کشور از توانمندی ها و ظرفیت های موجود، درحال برگزاری است.
وی اظهار نمود: با عنایت به مزایای بهره برداری از ربات ها در حوزه های صنعتی، امیدواریم در جریان برگزاری این رویداد، ربات های ساخته شده به بخش صنعتی کشور وارد شوند و به تبع آن، صنعت کشور از مزایای این ربات ها در بهبود عملکرد، بهره برداری کنند.
ثمری بر حضور صنعتگران در این رقابت رباتیکی تصریح کرد و اظهار داشت: این پشتیبانی از نوع ایجاد ارتباط میان صنعتگران با فناوران است تا این رویداد از حالت رقابت، خارج شده و ربات های ساخته شده در صنعت کاربردی شوند.
وی برگزاری وبینارهای علمی و کارگاه های آموزشی را از برنامه های جنبی این مسابقات نام برد و افزود: در این کارگاه ها، مشارکت کنندگان با مباحث نوین هوش مصنوعی و رباتیک آشنا خواهند شد.
معاون فناوری واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد، افزود: همینطور در این رقابت، رویداد سکوی پرتاب با مبحث شناسایی و تقدیر از رساله ها و رساله های برتر در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی برگزار می شود.
دبیر هفدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران ضمن اشاره به پشتیبانی از تیم های منتخب، اظهار داشت: تیم های برگزیده این مسابقات در صورت تمایل می توانند نسبت به تبدیل تیم خود به یک استارتاپ و شرکت دانش بنیان در واحد علوم و تحقیقات و در مرکز رشد این دانشگاه اقدام نمایند.
وی افزود: همینطور با تشکیل انجمن فناوری رباتیک، افراد برگزیده و منتخب حوزه های هوش مصنوعی و رباتیک، شناسایی می شوند و ضمن راهبری و توان افزایی مستعدان، تیم دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک، تشکیل خواهد شد.
ثمری افزود: در مرکز رشد واحد علوم و تحقیقات، ۱۰ شرکت از ۱۱۵ شرکتی که در این مرکز مشغول به فعالیت هستند، در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی هستند، ضمن آنکه ما در سال ۱۴۰۱ مجوز راه اندازی سرای نوآوری سیستم های هوشمند و فناوری های نرم را با رویکرد استقرار تیم های فعال در حوزه های هوش مصنوعی و رباتیک، از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کرده ایم.




منبع:

1402/02/08
16:16:29
5.0 / 5
437
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
سایت نکسترو
nextru.ir - مالکیت معنوی سایت نكسترو متعلق به مالکین آن می باشد